AKTIVI - Håller ordning i byggprojektet

BRF-Styrelsen och Fastighetsförvaltare är våra kunder

Efter 25 år har vi kunskapen om Bra och Smarta Lösningar

Vi hjälper er genomföra en TRYGG ENTREPRENAD

Stambyte Konsult

Projektledning vid Stambyte i fastigheter

Står ni i begrepp att utföra Stambyte av era avloppsstammar eller tappvattenstammar ? Vi kan hjälpa er! .
AKTIVI handlar upp och ansvarar för projektledning under entreprenaden för beställarens räkning. Med vår process så säkerställer vi ert Stambyte hela vägen från start till mål.

 

AKTIVI har utfört flertalet stambyte under åren

AKTIVI har god erfarenhet av stambytes projekt, vi har varit med i många år och drivit stambyten för olika fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi har skrivit lika många upphandlingar och känner till de detaljer som är viktiga för ett framgångsrikt projekt.

Vi hjälper våra kunder att planera projekten innan det fart i byggskedet och är sedan projekteldare under hela entreprenaden.

 

Upphandling av Stambyte entreprenör inför projektstart

Några enkla råd på vägen till en lyckad stambytes entreprenad

Det är mycket som måste funka vid ett stambyte. Alla blir påverkade i fastigheten, de boende behöver veta att man har tänkt på allt för att entreprenaden inte skall ta längre tid än nödvändigt.

Arbetet behöver starta tidigt med förberedelser inom fastigheten, upphandlingen tar tid och det kommer att ställas stora krav på en entreprenör

  • Påbörja arbetet inom fastigheten i god tid
  • Ställ krav på din entreprenör som skall vara totalansvarig
  •  
  • Låt utföra ett korrekt förfrågningsunderlag för reliningsentreprenaden

Om ni kan svara ja på dessa punkter så har ni kommit långt i er planering och kan se fram emot en lyckad reliningsentreprenad.

AKTIVI Byggkonsult  kan naturligtvis stötta er, vi har all den kunskap som ni behöver för en lyckad entreprenad. Ni kan läsa mer om våra fyra projektsteg vid relining i nästa stycke.

 

 

Våra projektsteg vid Stambyte

Våra tjänster vid Stambytes projekt. Vår rekommendation är ni börjar med en förundersökning och välj sedan om ni vill gå vidare med nästa steg. Genom att anlita oss så säkerställer ni att er stamrenovering blir en lyckad entreprenad.

Kontakta oss

Här finns vi :

Malmö
Lund
Trelleborg
Ystad
Helsingborg
Landskrona
Halmstad
Hässleholm
Kristianstad
Jönköping
Göteborg
Stockholm

 

Uppdrag på andra orter
Vi genomför uppdrag i hela Sverige
Vi har konsulter placerade på flera orter runt om i landet.
Tala med oss
Läs mer här >>

 

Kontakta oss gärna 

Klicka för att ringa

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

Steg 1 : FÖRUNDERSÖKNING

Vi rekommenderar att vår stambytes konsult startar arbetet med en kartläggning fastighet, lägenheter och stammar för att fastställa ert behov. Att börja med en förundersökning är viktigt för att se det faktiska behovet i fastigheten. Genom en förstudie så får man bättre vägledning på olika lösningar och hur man kan lägga upp arbetet, det är bra inte minst för budget arbetet. En förstudie är ett viktigt verktyg och ger bra underlag inför upphandlingen och utformningen av förfrågningsunderlaget..

Steg 2 : UPPHANDLING

Vid stambyte är upphandlingen entreprenadens viktigaste steg, där skapas ett förfrågningsunderlag, ett dokument, som noga beskriver på vilka villkor och vad som skall utföras i entreprenaden. Detta underlag skickas sedan till lämpliga entreprenörer som i sin tur lämnar anbud som vi tillsammans med er går igenom och kommer fram till vem som är mest lämplig för entreprenaden.

Steg 3 : PROJEKTLEDNING

När entreprenadarbetena påbörjas i fastigheten så är vår Stambytes konsult med och ser till att entreprenaden utförs som utlovat  Vi håller i byggmöten och kontrollerar dokumentation m.m. Med rätt projektledning vid Stambytet så sparar man både tid och pengar.

Steg 4 : BESIKTNING

Att besiktiga arbetet löpande är viktigt är en nödvändig självklarhet. 

Läs mer om Stambyte

Nyhetsrum

Stambyte är ett av AKTIVI’s expertområde

AKTIVI utför upphandlingar och genomför entreprenader som projektledare för beställaren samt utför besiktning av entreprenaden.

Vi hjälper våra kunder med alla frågor kring renovering av avloppstammar.

Stambyte eller relining, det är frågan för många, vi kan hjälpa er att reda ut frågorna 
Vi har varit med i många år och kan med tyngden av vår erfarenhet påstå att våra projekt är genomtänkta från början till slut.

För att undvika oseriösa entreprenörer är det viktigt att välja rätt och att göra kontroller under arbetets utförande. Där kommer AKTIVI in som oberoende relining konsult, vi representerar fastighetsägaren och kontrollerar arbetet med reliningen löpande och ser till att tidsplanen hålls och att onödiga kostnader undviks.

AKTIVI har som relinings konsult övervakat Reliningsprojekt i 1000-tals lägenheter och i kontors- och industrifastigheter. Så om ni har funderingar på stamrenovering eller stambyte i din fastighet, kontakta oss.

Vår erfarenhet gör att vi kan ge dig rätt tips och hjälp utefter dina specifika önskemål.

 

Projektledning för AKTIVI
Efter många år i branschen kan vi projektledning på våra fem fingrar. Vi lägger lika stor vikt vid projektet som vid ledarskapet, precis som ordet projektledning antyder. Våra projektledare har förmågan att sätta samman projektgrupper med rätt kompetens, bra arbetsklimat och effektiv logistik. Det har visat sig vara ytterst framgångsrikt.
Proaktivt förhållningssätt, gedigen byggkunskap och tät kontakt med alla inblandade parter har gett oss ett rykte och ett trackrecord som vi är stolta över.

 

AKTIVI – har hjälpt fastighetsägare i över 25 år

Relining Tjänster - Besiktning

Tjänster vid Relining / Rörinfodring

följ länken här för övriga tjänster kopplade till relining

  • Besiktning / Granskning av filmer på Relinade rör – Relining besiktning – T25-filmer

 

 

AKTIVI Logga

Ring eller maila oss

Klicka för att ringa

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

 

 

Kontakta oss

Vi är byggkonsulter och vi hjälper BRF-Styrelsen och Fastighetsägare med alla frågor kring renoveringsprojekt

Vi svarar gärna på era frågor eller bokar tid för en konsultation
- Det är kostnadsfritt, Naturligtvis

Önskar ni diskutera ett projekt eller att vi lämnar en offert på ett uppdrag - Använd formuläret, så kontaktar vi dig

Vi hjälper er gärna med nästa byggprojekt

Jag samtycker till hantering av personuppgifter enligt företagets GDPR.

Rådgivning - Bra att veta

Här lämnar vi råd och tips om vad man bör tänka på vid olika entreprenadarbeten och om hur man skall driva olika projektarbeten.
Läs mer >>

 

Samarbete med de bästa

Vi har ett stort kontaktnät inom olika områden och vi samarbetar med flera trogna och bra special kompetenser inom arkitektur, konstruktion etc. som kompletterar oss i vårt arbete

Fördelar AKTIVI - Vi bistår er hela vägen

Att vända sig till AKTIVI innebär att man vänder sig till konsulter med stor erfarenhet och ett välgrundat nätverk utav fastighetsspecialister. Vi kan våra saker och är verkligen omsorgsfulla i allt vi tar oss för, ni kommer att förstå det när vi träffas.
Läs mer >>