Våra vanligaste tjänster

Att äga och förvalta en fastighet eller sitta i styrelsen för en bostadsrättsförening kräver både tid och engagemang.

Det vet vi på AKTIVI efter många år i olika projekt och rotarbeten med fastighetsägare. Därför tycker vi att det är viktigt att våra tjänster förutom att hålla hög kvalitet och vara kostnadseffektiva också underlättar ert arbete.

Hos oss på AKTIVI kan ni få hjälp med att planera underhållet för era fastigheter, nyttja våra specialist konsulter, utbilda styrelsen och mycket, mycket mer.

 

Välkommen till en enklare vardag!

PROJEKT PÅ GÅNG?

Står ni i begrepp att renovera?

Kontakta oss för för att diskutera ert projekt

Fri rådgivning

Projektledning – Fyra projektsteg som hänger ihop

Våra tjänster vid projekt kan beställas var för sig eller tillsammans i sin helhet. Det är dock att rekommendera att samtliga steg genomförs, för att i slutändan få det bästa resultatet. Börja med en förundersökning och välj sedan om ni vill gå vidare med nästa steg. Genom att anlita oss så säkerställer ni att er entreprenad eller stamrenovering blir en lyckad entreprenad.

Steg 1 : FÖRSTUDIE

Vi rekommenderar att vår byggkonsult startar arbetet med en kartläggning för att fastställa ert behov. Att börja med en förundersökning är viktigt för att se det faktiska behovet i fastigheten. För att skapa en helhetsbild av hur ert projekt ser ut så gör vi en grundlig optisk undersökning på plats, vi går igenom ritningar och för en diskussion med beställaren vilka mål ni har med slutresultatet och vilka eventuella hinder som kan skönjas i dagsläget.

Steg 2 : UPPHANDLING

Upphandlingen är entreprenadens viktigaste steg, där skapas ett förfrågningsunderlag, ett dokument, som noga beskriver på vilka villkor och vad som skall utföras i entreprenaden. Detta underlag skickas sedan till lämpliga entreprenörer som i sin tur lämnar anbud som vi tillsammans med er går igenom och kommer fram till vem som är mest lämplig för entreprenaden.

Steg 3 : PROJEKTLEDNING

När entreprenadarbetena påbörjas i fastigheten så är vår projektkonsult med och ser till att entreprenaden utförs som utlovat  Vi håller i byggmöten och kontrollerar dokumentation m.m. Med rätt projektledning så sparar man både tid och pengar.

Steg 4 : BESIKTNING

Att låta vår byggkonsult besiktiga de utförda arbetena är en nödvändig självklarhet. Vi utför löpande syn av det utförda arbetet och vi gör fortlöpande oanmälda besök på arbetsplatsen, med detta så säkerställer man ett bra resultat av entreprenaden. 

Byggledning för Bostadsrättsföreningar & Fastighetsägare

Står ni i begrepp att utföra något projekt i er fastighet eller bostadsrättsförening så kan vi hjälpa er. Vi handlar upp och ansvarar för projektledning under entreprenaden för beställarens räkning. Med vår process så säkerställer vi ert projekt hela vägen från start till mål.

Projektledning för AKTIVI
Efter många år i branschen kan vi projektledning på våra fem fingrar. Vi lägger lika stor vikt vid projektet som vid ledarskapet, precis som ordet projektledning antyder. Våra projektledare har förmågan att sätta samman projektgrupper med rätt kompetens, bra arbetsklimat och effektiv logistik. Det har visat sig vara ytterst framgångsrikt.
Proaktivt förhållningssätt, gedigen byggkunskap och tät kontakt med alla inblandade parter har gett oss ett rykte och ett trackrecord som vi är stolta över.

 

AKTIVI – har hjälpt fastighetsägare i över 25 år

 

 

AKTIVI Logga

Ring eller maila oss

Klicka för att ringa

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

 

 

Kontakta oss

Vi är byggkonsulter och vi hjälper BRF-Styrelsen och Fastighetsägare med alla frågor kring renoveringsprojekt

Vi svarar gärna på era frågor eller bokar tid för en konsultation
- Det är kostnadsfritt, Naturligtvis

Önskar ni diskutera ett projekt eller att vi lämnar en offert på ett uppdrag - Använd formuläret, så kontaktar vi dig

Vi hjälper er gärna med nästa byggprojekt

Jag samtycker till hantering av personuppgifter enligt företagets GDPR.

Rådgivning - Bra att veta

Här lämnar vi råd och tips om vad man bör tänka på vid olika entreprenadarbeten och om hur man skall driva olika projektarbeten.
Läs mer >>

 

Samarbete med de bästa

Vi har ett stort kontaktnät inom olika områden och vi samarbetar med flera trogna och bra special kompetenser inom arkitektur, konstruktion etc. som kompletterar oss i vårt arbete

Fördelar AKTIVI - Vi bistår er hela vägen

Att vända sig till AKTIVI innebär att man vänder sig till konsulter med stor erfarenhet och ett välgrundat nätverk utav fastighetsspecialister. Vi kan våra saker och är verkligen omsorgsfulla i allt vi tar oss för, ni kommer att förstå det när vi träffas.
Läs mer >>