AKTIVI - Håller ordning i byggprojektet

BRF-Styrelsen och Fastighetsförvaltare är våra kunder

Efter 25 år har vi kunskapen om Bra och Smarta Lösningar

Vi hjälper er genomföra en TRYGG ENTREPRENAD

Företagskultur

Vi strävar efter en kultur där alla känner ett ansvarstagande och är delaktiga i vår utveckling. Därför arbetar vi aktivt för att förankra våra kärnvärden för att vara lyhörda, nytänkande, målmedvetna och långsiktiga i allt vi gör. Att ständigt lyssna in vad kunden vill ha innan vi presenterar lösningen, att tänka utanför boxen och se hur vi bäst kan öka värdet i affären, att ständigt driva mot målet och förstå att det är det är våra långsiktiga relationer som skapar stabilitet och trygghet för våra kunder.

För att vara ett företag i världsklass behöver vi medarbetare som litar på varandra och vill göra varandra bättre. Då behöver vi också kunna utmana oss själva.
Som konsultföretag och det är vår roll att lyssna och förstå våra kunder för att kunna leda, driva och styra olika projekt. AKTIVI genomsyras av en familjär känsla med omtanke, tillit och ett stort engagemang.

Så mycket bättre

Vår kultur är vårt varumärke – det är två sidor av samma mynt. Därför är vi angelägna om att ständigt utveckla oss själva för att bli så mycket bättre. Det finns en stor öppenhet kollegor emellan och mellan medarbetare och chefer. Vi vågar säga vad vi tycker – det är helt enkelt högt i tak.

Kärnvärdena är grundpelarna till vår kultur

Våra kärnvärden är att vi ska vara lyhörda, målmedvetna, nytänkande och långsiktiga. Det är inte bara ord för oss. Vi arbetar aktivt för att omsätta kärnvärdena till spelregler eller beteenden som är en viktig del av vår företagskultur. Vi vet att vi har lyckats då våra kunder säger att vi lyssnar och förstår dem, När vi tänker lite längre, är innovativa och tar del av deras framtidsplaner

En bra relation är grunden med alla parter

Vi tycker om korta beslutsvägar och värderar ett grundligt förarbete. Vi tror att det leder till kostnadseffektivitet, hög kvalitet och långsiktighet. Därför tror vi också att ett optimalt samarbete innebär att vi involveras i projekten så tidigt som möjligt.

Oavsett hur ett samarbete med oss ser ut är ledorden kommunikation och flexibilitet. Projekt kräver en tydlig och en effektiv samordning, och vi är väldigt tydliga och det med en god avsikt och plan. Kommunikation är ett viktigt ledord för oss, och i alla i alla led så försöker vi vara både raka och tydliga, helt enkelt för att allt fungerar bäst när alla är införstådda och arbetar mot samma mål. Med flexibilitet tillåts samtliga parter att växa organiskt och långsiktigt – utan att utestänga de möjligheter som uppstår under samarbetets gång.

 

Vi tror på mänskliga möten. En bra relation är grunden för ett gott samarbete.

Kontakta oss

Här finns vi :

Malmö
Lund
Trelleborg
Ystad
Helsingborg
Landskrona
Halmstad
Hässleholm
Kristianstad
Jönköping
Göteborg
Stockholm

 

Uppdrag på andra orter
Vi genomför uppdrag i hela Sverige
Vi har konsulter placerade på flera orter runt om i landet.
Tala med oss
Läs mer här >>

 

Kontakta oss gärna 

Klicka för att ringa

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

Kundfokus

Kundfokus

Vi värdesätter samarbete, proaktivitet och lyhördhet för våra kunders behov och vi strävar efter att skapa värde genom prestationer och innovativa lösningar.

Kommunikation

Kommunikation

Kommunikation är grunden för en bra relation. Därför kommunicerar och respekterar vi våra kollegor, kunder och affärspartners i alla situationer.

Hållbarhet

Hållbarhet

Vi är ett företag med fokus på långsiktighet och hållbarhet. Detta återspeglas i våra strategier, investeringar och handlingar för att skapa en verksamhet i världsklass.

Kontinuerlig förbättring

Kontinuerlig förbättring

Vi ska fortsätta att lära och förbättra oss för att uppnå vårt mål om kvalitet i världsklass.

 

 

AKTIVI Logga

Ring eller maila oss

Klicka för att ringa

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

 

 

Kontakta oss

Vi är byggkonsulter och vi hjälper BRF-Styrelsen och Fastighetsägare med alla frågor kring renoveringsprojekt

Vi svarar gärna på era frågor eller bokar tid för en konsultation
- Det är kostnadsfritt, Naturligtvis

Önskar ni diskutera ett projekt eller att vi lämnar en offert på ett uppdrag - Använd formuläret, så kontaktar vi dig

Vi hjälper er gärna med nästa byggprojekt

Jag samtycker till hantering av personuppgifter enligt företagets GDPR.

Rådgivning - Bra att veta

Här lämnar vi råd och tips om vad man bör tänka på vid olika entreprenadarbeten och om hur man skall driva olika projektarbeten.
Läs mer >>

 

Samarbete med de bästa

Vi har ett stort kontaktnät inom olika områden och vi samarbetar med flera trogna och bra special kompetenser inom arkitektur, konstruktion etc. som kompletterar oss i vårt arbete

Fördelar AKTIVI - Vi bistår er hela vägen

Att vända sig till AKTIVI innebär att man vänder sig till konsulter med stor erfarenhet och ett välgrundat nätverk utav fastighetsspecialister. Vi kan våra saker och är verkligen omsorgsfulla i allt vi tar oss för, ni kommer att förstå det när vi träffas.
Läs mer >>