AKTIVI - Håller ordning i byggprojektet

BRF-Styrelsen och Fastighetsförvaltare är våra kunder

Efter 25 år har vi kunskapen om Bra och Smarta Lösningar

Vi hjälper er genomföra en TRYGG ENTREPRENAD

Om oss

På AKTIVI erbjuder vi tjänster speciellt anpassade för fastighetsägare.

Vi skapar värden i fastigheter. Det är det korta svaret på vad vi gör. Och det säger mycket om vem vi är. Så som vi ser på ett byggprojekt, stort som litet, så är det alltid en möjlighet till förbättring. En möjlighet att åstadkomma något som skapar värden. Både för dig som fastighetsägare och för dina hyresgäster. 

Vi utgår alltid ifrån vad du vill åstadkomma. Och vilka värden vi därmed kan skapa för dig och dina hyresgäster. Utifrån just dina förutsättningar. Har du inte målbilden riktigt klar för dig så börjar vi där. Att hjälpa dig att hitta fram till den.

Vi har en övergripande kompetens som täcker många områden – från rådgivning, utbildning till inledande utredning och analys samt löpande underhåll samt bygg- och fastighetsteknisk projektledning. AKTIVI förvandlar idéer till en bättre verklighet. Genom kompetens och tankekraft, samt förståelse för hantverket i genomförandet, är vi en lyhörd och engagerad partner. Vårt erbjudande omfattar fastighets- och projektutveckling.

Vårt syfte gör att kunderna får mer än de begärt, eftersom vi inte bara vill leverera – vi vill förbättra. Det motiverar oss som jobbar här, gör vårt företag välmående och innebär att vi rakryggat kan säga att vi bidrar till att utveckla samhället till det bättre. För oss är det ett självklart mål att alltid sträva mot hållbara slutresultat i våra projekt. I det begreppet innefattar vi inte bara miljöhänsyn, utan också ekonomisk och social hållbarhet.

En enda kontakt

Vi är kända för vår lyhördhet inför kundens önskemål och samtliga tjänster handplockas allt efter behov. Du kan anlita oss som totalleverantör eller köpa konsulttjänster per timme som ett komplement till din egen organisation. Med AKTIVI har du alltid en enda kontakt.

Mindre men ändå större

Vi är det mindre företaget med det stora personliga engagemanget. Vi tycker om att arbeta nära våra kunder och kommunikation är ett viktigt ledord för oss. Vi är vana att driva allt ifrån mindre små projekt till mer omfattande projekt.

Stort nätverk

AKTIVI besitter ett stort kontaktnät av konsulter inom olika specialområden som arkitekter, konstruktörer etc. Alla är kvalitetssäkrade enligt vår projektmodell och det spelar ingen roll om du behöver komplettera ert eget nätverk eller om ni önskar att AKTIVI skall ta er från start till mål i hela projektet.

Brobyggare i projektet

På AKTIVI vill vi minska klyftan mellan förväntan och resultat. Oavsett om vi agerar projektledare eller totalleverantör fungerar vi som en brobyggare mellan alla de som ingår i projektet. Vi tar gemensamt fram de planer som krävs för projektet och sedan ser vi till att beställaren och inblandade parter hålls informerade om vad som händer. 

Visionen leder oss mot målet

Tydliga mål är viktiga för oss själva och i våra olika projekt. Vår vision är det som leder oss framåt och ger oss vår riktning:
”Vi vill vara en självklar samarbetspartner med engagerade medarbetare inom projekt- och fastighetsutveckling. En partner som driver uppdrag från idé till verklighet, vilket bidrar till ökade fastighetsvärden, hög kundnytta och ett hållbart samhälle”.

Ring eller mejla så kommer vi gärna förbi och berättar mer – helt förutsättningslöst!

Kontakta oss

Här finns vi :

Malmö
Lund
Trelleborg
Ystad
Helsingborg
Landskrona
Halmstad
Hässleholm
Kristianstad
Jönköping
Göteborg
Stockholm

 

Uppdrag på andra orter
Vi genomför uppdrag i hela Sverige
Vi har konsulter placerade på flera orter runt om i landet.
Tala med oss
Läs mer här >>

 

Kontakta oss gärna 

Klicka för att ringa

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

 

 

AKTIVI Logga

Ring eller maila oss

Klicka för att ringa

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

 

 

Kontakta oss

Vi är byggkonsulter och vi hjälper BRF-Styrelsen och Fastighetsägare med alla frågor kring renoveringsprojekt

Vi svarar gärna på era frågor eller bokar tid för en konsultation
- Det är kostnadsfritt, Naturligtvis

Önskar ni diskutera ett projekt eller att vi lämnar en offert på ett uppdrag - Använd formuläret, så kontaktar vi dig

Vi hjälper er gärna med nästa byggprojekt

Jag samtycker till hantering av personuppgifter enligt företagets GDPR.

Rådgivning - Bra att veta

Här lämnar vi råd och tips om vad man bör tänka på vid olika entreprenadarbeten och om hur man skall driva olika projektarbeten.
Läs mer >>

 

Samarbete med de bästa

Vi har ett stort kontaktnät inom olika områden och vi samarbetar med flera trogna och bra special kompetenser inom arkitektur, konstruktion etc. som kompletterar oss i vårt arbete

Fördelar AKTIVI - Vi bistår er hela vägen

Att vända sig till AKTIVI innebär att man vänder sig till konsulter med stor erfarenhet och ett välgrundat nätverk utav fastighetsspecialister. Vi kan våra saker och är verkligen omsorgsfulla i allt vi tar oss för, ni kommer att förstå det när vi träffas.
Läs mer >>