Projektledning

Vår byggprojektledning ger bättre resultat och vi ser ofta till att arbetet utförs effektivt och utan extra kostnader.. 

Som projektledare så sätter vi ramarna för projektet tillsammans med dig och formar vår roll efter dina behov och önskemål. Vi sätter oss i din stol. Och ser till helheten – både byggprocessen och processen för de boende. Vi kan vara med från början till slutet, med  utredningar, genomförande och besiktningar och även vara ditt ombud mot myndigheter.

Vi träffar och pratar med boende eller hyrestagare. Vårt mål är att skapa förståelse. Vi ger dem möjlighet att vara delaktiga, och ser till att deras vardag fortsätter att fungera som vanligt. Vi ser till att de förses med utförlig och saklig information i rätt tid.
Det underlättar för alla inblandade parter.

AKTIVI hjälper alla inblandade att arbeta effektivt mot gemensamma mål. Resultatet blir smidigare projekt och ett slutresultat att vara stolt över.

Projektledning för AKTIVI
Efter många år i branschen kan vi projektledning på våra fem fingrar. Vi lägger lika stor vikt vid projektet som vid ledarskapet, precis som ordet projektledning antyder. Våra projektledare har förmågan att sätta samman projektgrupper med rätt kompetens, bra arbetsklimat och effektiv logistik. Det har visat sig vara ytterst framgångsrikt.
Proaktivt förhållningssätt, gedigen byggkunskap och tät kontakt med alla inblandade parter har gett oss ett rykte och ett trackrecord som vi är stolta över.
 

Våra vanligaste projekt områden där vi har en del av vår expertkompetens 

  • Stambyte
  • Relining
  • Fasadarbete
  • Takomläggning
  • Markarbete
  • Renovering av bruksfogar
  • Dränering
  • Fönster byte / Renovering

Kontakta oss

Vi har kontor

Malmö
Göteborg

 

Uppdrag på andra orter
Tala med oss
Läs mer här >>

 

AKTIVI
Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

 

Kontakta oss

AKTIVI

Telefon: 010-10 18 400
E-post: kontakt@aktivi.se

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor, bokar tid för en konsultation eller lämnar en offert på ett uppdrag.

.

Rådgivning - Bra att veta

Här lämnar vi råd och tips om vad man bör tänka på vid olika arbeten och om hur man skall driva olika projektarbeten.
Läs mer >>

 

Samarbete med de bästa

Vi har ett stort kontaktnät inom olika områden och vi samarbetar med flera trogna och bra special kompetenser inom arkitektur, konstruktion etc. som kompletterar oss i vårt arbete

Fördelar AKTIVI - Vi bistår er hela vägen

Att vända sig till AKTIVI innebär att man vänder sig till konsulter med stor erfarenhet och ett välgrundat nätverk utav fastighetsspecialister. Vi kan våra saker och är verkligen omsorgsfulla i allt vi tar oss för, ni kommer att förstå det när vi träffas.
Läs mer >>