Om Oss

På Aktivi erbjuder vi flera tjänster speciellt anpassade för fastighetsägare.

Vi har en övergripande kompetens som täcker många områden - från rådgivning, utbildning till inledande utredning och analys samt löpande underhåll samt bygg- och fastighetsteknisk projektledning

En enda kontakt

Vi är kända för vår lyhördhet inför kundens önskemål och samtliga tjänster handplockas allt efter behov. Du kan anlita oss som totalleverantör eller köpa konsulttjänster per timme som ett komplement till din egen organisation. Med Aktivi har du alltid en enda kontakt.

Mindre men ändå större

Vi är det mindre företaget med det stora personliga engagemanget. Vi tycker om att arbeta nära våra kunder och kommunikation är ett viktigt ledord för oss. Vi är vana att driva allt ifrån mindre små projekt till mer omfattande projekt.

Stort nätverk

Aktivi besitter ett stort kontaktnät av konsulter, arkitekter och hantverkare. Alla är kvalitetssäkrade enligt vår projektmodell och det spelar ingen roll om du behöver komplettera ert eget nätverk eller om ni önskar att Aktivi skall ta er från start till mål i hela projektet.

Hjälpen finns hos oss!

Brobyggare i projektet

På Aktivi vill vi minska klyftan mellan förväntan och resultat. Oavsett om vi agerar projektledare eller totalleverantör fungerar vi som en brobyggare mellan alla de som ingår i projektet. Vi tar gemensamt fram de planer som krävs för projektet och sedan ser vi till att beställaren och inblandade parter hålls informerade om vad som händer.